dijous, 17 d’octubre del 2013

Com és diferencïa el sexe dels capgrossos?

Ara que ja tenim els capgrossos hem estat comentant que seria bo posar-lis un nom, ja que passaran amb nosaltres una temporada. Però clar, no podem posals-hi nom si no sabem si són mascles o femelles! Aqui se'ns ha presentat una nova pregunta, com es diferència el sexe dels capgrossos?

La veritat ens hem tingut que documentar sobre el tema perquè cap dels dos tenia coneixements al respecte. Després de realitzar diverses recerques hem arribat a les següents conclusions:

Mentre són capgrossos no és possible diferenciar el seu sexe, només es pot diferenciar quan són adults i  en realitat depèn de l'espècie, en algunes no hi ha dimorfisme sexual marcat,en canvi altres espècies presenten diferències, com que els mascles són generalment més grans que les femelles.. Poden presentar altres tipus de diferències, potser a la coloració, generalment els mascles seran més colorits que les femelles. D'altra banda els mascles són els únics que cantenja que presenten una bossa resonadora que permet que el seu cant sigui molt més fort.

De moment els deixarem amb els noms que els hi hem posat, la Gra el No i la Ta, més endavant ja veurem si els hi hem de canviar l'article que porten davant del seu nom! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada