dimarts, 5 de novembre del 2013

Que mengen les granotes?

Després de descobrir de què s'alimenten els capgrossos ens formulem una nova pregunta. Què menjaran els capgrossos quan facin la metamorfosi, és a dir, què mengen les granotes? De moment els nostres capgrossos no s'han convertit en granotes però ens estem informant per saber com haurem d'alimentar-los en un futur, així que, hem realitzat una recerca per saber-ho:

Les granotes s'alimenten principalment d'insectes, cucs, aranyes i centpeus, encara que les granotes aquàtiques de vegades mengen altres granotes, capgrossos, ous i peixos petits. Les granotes més grans poden menjar animals de la grandària dels ratolins o les serps aquàtiques.


En ocasions poden capturar preses massa grans per a menjar-se-les d'una sola vegada, en aquest cas les deixen sobresortir de la boca i les ingereixen gradualment. Les granotes cacen els insectes amb la llengua, que és molt llefiscosa i llarga, i està amagada dins de la boca. Quan la treuen i agafen algun animal és queda apegat a la llengua. Llavors fan que torni la llengua i s'engolixen la presa. Els capgrossos de la granota s'alimenten principalment d'algues i d'altres plantes aquàtiques, fins que es fan grans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada